Filiz Özkol 13 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizde sabit kalıyorsunuz. Alışkanlıklarından ödün vermek istemiyor ve huzurunuz için gelirlerinizi artırma konusunda araştırmalar yapıyorsunuz. Ortaklıklar konusunda çekimser davranmayın.

BOĞA: Evinizle ilgili çalışmalar yapacak, bütçenizi gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin bedeli yüksek. Arkadaşlarınızdan güç alacaksınız. Mantıklı düşüncelere değer vermek istiyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin işiyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Fikir alışverişleri içinde olsanız bile, onun sizden fazla talepleri olacak. Avantajları göz ardı etmiyor ve kişiselliğinizden ödün vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kişisel hırslarınız diğer ihtiyaçlarınızın önüne geçebiliyor. Gün içinde kafanızda şekillenen her olay sizi mükemmel şartlara taşıyor. Tarzınız var ve ödün vermiyorsunuz.

ASLAN: Yaşama katacağınız çok şey var. Bugün, şartları gözden geçirmeli ve samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaştığınız her engele hazırlıklısınız. Sınırlarınızı zorlayacak her şeye hazırsınız.

BAŞAK: İnce hesaplar peşindesiniz. Küçük detayların size kazandıracağı avantajlar› unutmuyor, olaylar› değişik açılardan yorumluyorsunuz. Kendinize güvenmelisiniz. Eleştirici yönlerinizi denetlemek zorundasınız.

TERAZİ: Görüşeceğiniz kişilerin sizden baz› beklentileri olacak. Ayrıntılar üzerinde çok fazla durduğunuz için karşı tarafın düşünce bazında yorulmasına neden olacaksınız. Haksızlıklara karşı direnme gücünüz yüksek.

AKREP: Bugün, isteklerinizde net ve farklı şartlar sunan biri olarak karşı tarafın aklında ikilem yaratmanız mümkün. Kendinizle barışık olmak işinize yarayacak. Algılarınız açık. Dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

YAY: Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çabuk sıkıldığınız kesin. Yaşamınızı kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Karar vermeden iyi düşünün. Ayrıntıları gözden kaçırmamaya çalışmalısınız.

OĞLAK: Rahatlığın önemli olduğunu biliyor ve doğrularınızla hareket etmek istiyorsunuz. Duygu ve zevklerinizde bir genişleme ve esneklik söz konusu. Sizden beklenmeyecek bir davranış sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bireyselliğinizi ön plana çıkarmaktan hoşlanacağınız bir gün. Arkadaşlarınızın üzerinizdeki etkileri çok büyük. Bugün yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmelisiniz. Bilgilerinizi yerinde kullanacağınız bir gün.

BALIK: Yatırımları gözden geçirip enerjinizi doğru işlerde kullanmalısınız. Yeni şartlarınızı belirlemek istiyorsanız farklı kişilerin düşünceleri size yeni bir yön verecek. Bugün değişime hızlıca ihtiyaç duyacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder