Filiz Özkol 13 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Romantik duygular içindesiniz. Sezgilerinizin yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. İşleriniz konusunda amacınızı iyi belirlemelisiniz.

BOĞA: Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesindesiniz. Duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Bugün çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken aşırı uçlardasınız. Mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine olayların arkasındaki giz perdesini kaldırabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Fikir tartışmalarından uzak kalmak istememenizin nedeni, aklınızı ve enerjinizi doğru kullanmak ve başkalarına örnek olmak. Bu özelliğinizi kimseye hissettirmemeyi başaracak yetenekleriniz var.

ASLAN: Hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gündesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor ama onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar ders olabilir, unutmayın.

BAŞAK: Ay bugün felsefi yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz. Birçok işi başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

TERAZİ: Kişisel isteklerinizle karşı tarafı etki altına alabileceğiniz bir gün. Ailevi konularda retro aşk gezegeni Venüs sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz.

AKREP: Yakın ilişkilerinize kapalı ve çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden rutin işleriniz aksayabilir. Bugünlerde size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için zorlanacaksınız.

YAY: Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz sizin için avantaj.

OĞLAK: Ay, ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi artıracak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gücünüzün farkında oluşunuz ve olaylara yaklaşım tarzınız size farklı bir güven duygusu veriyor. Çevrenize meydan okuyorsunuz.

BALIK: Kişisel savaşlarınız fazla ve çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yardımseverliğiniz bazen aleyhinize gelişiyor. Bugün her şeyden çok fazla etkileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder