Filiz Özkol 13 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, duygularınızı bastırmak ve ruh halinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var ama işinizi düzenlerken özelliklerinizi göz önünde bulundurun. Detaylara dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Fikirleri size ilginç gelebilir. Söz vermeden iyice düşünün. Geriye dönüşünüz zor oluyor.

İKİZLER: Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün, bulunacağınız ortamlarda her türlü fikire açıksınız. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var, unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak yaşamınıza yeni bir bakış açısı geliştirin. Bazı değişimler yaşıyorsunuz ve düşünce bazında, farklı istekleriniz var. İştahınızla ilgili denetime ihtiyacınız var.

ASLAN: Kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken çevredeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalıkta bile yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.

BAŞAK: Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için sizin de aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz.

TERAZİ: Dengeli tavırlarınızı unutturacak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kendinizi farklı boyutta hissedebilirsiniz. İşyerindeki olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz. Aldırmamayı öğrenmeniz iyi olur.

AKREP: Enerjinizi doğru kullanacağınız özel günlerden biri. Çevrenizdeki hiçbir olaya duyarsız kalamayacağınız bir gün. Partnerinizin romantik yaklaşımlarından etkileneceksiniz. Her türlü aktiviteye hazırsınız.

YAY: Kaoslara kapılmadan mantıklı düşünmeniz gerekebilir. Bugün, fazla alıngan ve kırılgan davranıyorsunuz. Yapacağınız fedakarlıkların yanlış anlaşılması sonucunda derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

OĞLAK: Her konuda mantıklı olmanızdan dolayı bugün birçok dostunuzdan davet alabilirsiniz. Sizi farklı kılan sadeliğinizle gireceğiniz ortamlara göz dolduracaksınız. Arkadaşlarınız arasında farkınız var, biliyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişimde olduğunuz kişilerle maddi konular üzerine konuşmak isteyeceksiniz. Sabırlı olmaya devam etmelisiniz.

BALIK: Siz duygu insanısınız. Partnerinizle yaşayacağınız olayların sonuçları sizi rahatsız edebilir. Onun sorunlarından etkilenmek istemiyorsunuz. Ama duygusal nedenler sizi birbirinize daha da yaklaştırıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder