Filiz Özkol 14 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Odaklanacağınız konularda çalışacak, pratik şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen dikkatinizi kariyerinize vermeniz muhteşem.

BOĞA: Lider özelliğiniz ön planda olacak. Bu dönem, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle bağlarınız güçlenebilir.

İKİZLER: Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekecek. Duygusal yönlerinizin de tatmin olmasını isteyeceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen biri haline getirecek. Duygularınızı gizleyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine bazı alışkanlıklara uyum gösterin. Bu dönem, başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacak. Birçok gelişmenin başlaması ilişkilerinizle gelişecek.

ASLAN: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanın. Güç mücadelelerinden uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlara adapte olmalısınız.

BAŞAK: Çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi bu kadar çok kullanmayın. Ani ve atak davranışlar sizi uygun olmayan bir ilişkiye sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlışlıkları daha sonra düzeltemeyebilirsiniz.

TERAZİ: İstekleriniz konusunda gerçekçi olun. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Dikkatli olmalısınız.

AKREP: Bugünlerde sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken yaşam standardı yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Bazı olaylar yeniden gündeme geliyor.

YAY: Disipline eden Satürn sayesinde çevrenizi testten geçiriyorsunuz. Bugün tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin aklını zorluyor.

OĞLAK: İş hayatınızda bir denge söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınızda değişimler olacak ve sizi güçlendirecek.

Haberin Devamı

KOVA: İşyerindeki aktiviteler beraberinde duygusal konuları da getirecek. Hiç beklemediğiniz şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma çevrenizde tepkilere neden olabilir.

BALIK: Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Bir süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını görmek için birçok neden karşınıza çıkacak. Maddi konularda radikal çözümlerle sınırlarınız genişliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder