Filiz Özkol 14 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Jest yapmayı seviyor ve bundan gururlanıyorsunuz. Çevreniz, bu huyunuzu bildiğinden sizden bir şeyler bekliyor. Özellikle iş sorunları olanlar sürekli kapınızı aşındırıyor. Olaylara geniş açıdan bakmalısınız.

BOĞA: Doğuştan çekiciliğe sahip biri olmanız çevrenizin kalabalık olmasına neden oluyor. Sevdiğiniz kişi bu konuda çok rahatsız. Sadece ona ait olmanızı istiyor. Sosyal ilişkilerdeki rahatlığınızı kabul edemiyor.

İKİZLER: İşinizde düzen ve disiplinden yanasınız. Programlı yaşayınca kendinizi verimli hissediyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız da sizinle aynı fikirde. Yapmanız gereken tek şey uykuya dikkat etmek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İdealist ilişkileri seviyorsunuz. Yaşamı uzaklarda değil yanı başınızda arayanlardansınız. Sevdiğiniz kişi tam size göre. Fakat, o sevginizi ispatlamanızı bekliyor. Olaya önce açıklık getirmelisiniz.

ASLAN: İdealler peşinde koşmayı seviyorsunuz. Yetersiz kaldığınızda çevreyi suçlayabiliyorsunuz. Güvensizliğinizi yenmek zorundasınız. Öğrenmeniz gereken en önemli şey, insanlara olumlu yaklaşmak olmalı.

BAŞAK: Karşı cinsle olan problemleriniz bitmiyor. Kendinizi haklı görseniz de, onunla olan ilişkinizde empati yeteneğinizi biraz geliştirmelisiniz. O sizin tarafınızdan daha güçlü duygularla anlaşılmak istiyor.

TERAZİ: Disiplinli ve güçlüsünüz. Yeniliklere açık değilsiniz. İdealist yapınız engel tanımıyor. Kendinizi rahatlatmayı bir türlü beceremiyorsunuz ve bu yüzden sinirli bir ifadeyle dolaşmanız çevrenizde yanlış anlaşılıyor.

AKREP: Hızlı düşünmek sizin için önemli. İlişkileriniz bu yönde gelişsin istiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin en az sizin kadar derin düşünmesi her zaman mümkün değil. Anlayış göstermelisiniz.

YAY: Çekici fikirlerinizi daima kendinize saklayın. Dışa dönük ve ilginç bir yapınız var. Ürettiğiniz düşüncelere karşı çıktıkları zaman son derece rahatsız oluyorsunuz. Çevrenize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

OĞLAK: İşlerin nasıl yapıldığı değil, nasıl yapılacağı önemli. Siz, makine düzenini seven birisiniz. Olayları planlayarak yürütmeyi seviyorsunuz. Mantığınızla hareket ettiğiniz için problem çıkmıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Statü konusunda ısrarcı davranıyor, çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Eski alışkanlıklarınızı artık atmalısınız. Yeni işle birlikte gelen yeni imkanları sonradan beğeneceksiniz. Çekimserliği bırakın artık.

BALIK: İşiniz ve mutluluğunuz birbirine bağlı. Maddi olanaklarınız yetersiz kaldığı zaman öfkeli oluyor ve sevdiğinize de surat asıyorsunuz. Aslında o bunu hak etmiyor. Yanlış yaptığınızın farkında mısınız? Toparlanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder