Filiz Özkol 14 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İşinizle ilgili gelişmelerden memnun kalmayabilir ve kapasitenizi artırmak isteyebilirsiniz. Sürekli değişen düşüncelerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Ama bugün, sessiz kalmayı yeğlemelisiniz.

BOĞA: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Dostluğu seven biri olarak iyilik yapmanız için size fırsat doğuyor. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacaksınız.

İKİZLER: Bugün kendinizi farklı bir alanda çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı, şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda yeniden değerlendirmelisiniz. Bazı yeniliklere ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize son derece uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız ve karşılığını da göreceksiniz. Gizemli olayların peşine düşerek çözümlemeye çalışıp mutlu olabilirsiniz.

ASLAN: Bugün önemsiz şeylerin üzerinde fazla duruyorsunuz. Düşüncelerinizi toplama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın mekanik davranışlarını eleştirmemelisiniz. Engeller karşısında pes etmek yakışmıyor.

BAŞAK: Bugün tavırlarınızla çevrenizde iyi bir imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyorsunuz. Bunu yaparken kimseye hesap vermek istemediğiniz için çevreniz tarafından yargılanmayı da göze almalısınız.

TERAZİ: İlişkilerinizi sorgulamaya başladınız. Duygularınızla baş başa kalıp çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bir süre yalnız kalmak isteyişinizi çevrenize anlatmanız mümkün değil.

AKREP: Bugün, uğraş verdiğiniz alanda düşündüğünüzden çok sabırlı davranmalısınız. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyip kısa süreli olarak işlerinizi onlara devredin. Bugün kendinizi dinlendirmelisiniz.

YAY: Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Bugün birçok duygusal konuyu arkadaşlarınızla paylaşma ihtiyacı içinde olacaksınız.

OĞLAK: Sıra dışı davranışlarınızla güçlü bir duruş sergiliyor ve arkadaşlarınızın hayretler içinde kalmasına neden oluyorsunuz. Yaşamın değişen değerlerinden rahatsız olmadan çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Birçok konudaki fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilerin sözlerine aldırmamak gibi bir probleminiz var. Bilmeden yaptığınız hatanın boyutu çok küçük olsa da siz düzeltme süresini uzatıyorsunuz.

BALIK: Finans konuları ile ilgili öngörülerde partnerinizin fikirlerini de almanız iyi olacak. Yanlış adımlarla para kaybetme riskine girmemek için inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Bugün, ayrıntılar ve sezgiler önem kazanacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder