Filiz Özkol 14 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgilerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

BOĞA: Çevrenizdeki entelektüel kişilerden etkileneceksiniz. Felsefeye ilgi duyabilirsiniz. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız olabilir.

İKİZLER: Sanatla ilgili ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen iş yaşamınız daha ön planda. Bu dönem doğru seçimler yapmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bazı aşklar yarım kalabilir. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal ağırlık onu fazla etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalın.

ASLAN: Karşı cinse kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorundasınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK: Bazılarınız kardeşlerle ve yakın akrabalarla ortak bir iş yapmak zorunda kalabilir. Bu işten kârlı çıkacaksanız. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler yapacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

TERAZİ: Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlara çok önem veriyorsunuz. Bu nedenle kararsız kalan iş arkadaşlarınızı eleştireceksiniz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

AKREP: Gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere karşı oluşabilecek karşıt düşünceler sizi olumsuz etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

YAY: Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı gelişebilir. Öfkeli davranışlardan kaçının. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü maddi güvenle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem alınganlığınız çok artacak.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek bu eleştiriler canınızı çok sıkacak.

BALIK: Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız size fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve aşama kaydetmek isteyeceksiniz. Konumunuzu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder