Filiz Özkol 14 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Gücünüzü göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

BOĞA: Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri, güzel konuşmalar› ve dış görünüşlerindeki çekicilik olacak. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz. Güven konusu sizin için çok önemli, biliyorsunuz.

İKİZLER: Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız doğru davranmaya çalışın. Her an, her şey olabilir. Savaşçı Mars size daha coşkulu bir alan yaratıyor. Hareketli bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dostlarınızın destek vereceği konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı bir şey yok. Temkinli yapınızı yine ispat edeceksiniz. Bilinçaltınızdakilerin sizi olumlu etkilediği gerçek.

ASLAN: İş başarınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda sosyal hayatınızı verimli oluyor ve güçleniyor. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün.

BAŞAK: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar kuracak ve farklı kişilerle olacaksınız. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün. Alınganlığınızın nedenini sorgulamalısınız.

TERAZİ: Duygusal değişimleriniz yüzünden kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Onlarla küçük çapta seyahat planlar› yapacaksınız. Bu dönem değişiminiz sizi de rahatsız ediyor.

AKREP: İkizlerdeki yöneticiniz savaşçı Mars sizi hızlandırıyor. Ama aklınızın karışmasına neden oluyor. Duygusal ilişkilerinizde partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Dostlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek.

YAY: Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak durun. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edeceksiniz.

OĞLAK: Bugün yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olaylar› fazla abartmadan önce iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Doğal olarak kendinizi korumak zorundasınız.

Haberin Devamı

KOVA: Savaşçı Mars, sizin gibi hava burcu ikizlerde ilerlerken, enerjinizi kişisel isteklerinizle birleştiriyor ve iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Bu dönem kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.

BALIK: Ay’ın konumu çevreyle ilgili konulara ağırlık vermenizi sağlarken, iletişim gezegeni Merkür finans evinizde ilerlemeye devam ediyor. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Korkular sizi engellemesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder