Filiz Özkol 14 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz. Bugün aklınızdaki planları çevrenizle paylaşmadan hayata geçirin.

BOĞA: Doğal yapınıza ters gelse de politik davranışlar içinde olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

İKİZLER: Değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için epey zorlanacak, biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin düşük olması yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihninizin dağınıklığından ileri geliyor.

ASLAN: Bugün çevrenizde her şey sizin lehinize gelişiyor. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinize çevrenizden destek var.

BAŞAK: Yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü artırırken düşüncelerinizin sınırlarını genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

TERAZİ: Bir şeyleri değiştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Önünüze çıkan yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün felsefi konuşmalar yaparak herkesi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

AKREP: Bugün, zekanızı ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız. Yakın kan bağınız olan kişiler, kardeşler ve akrabalarla duygusal bağlarınız güçlenecek. Akşam saatlerinde onlarla birlikte hoş saatler geçirebilirsiniz.

YAY: İkili ilişkilerinizde çılgın bir gün. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Çevrenizdeki olaylara karşı duygusuz kalamıyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale ediyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Yine de her zamankinden dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman kendinizi rahat, enerjik hissediyorsunuz.

BALIK: Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yapmak istiyorsanız uygun bir gün. Bazı fiziksel değişimler yapabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder