Filiz Özkol 14 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Ketum davranışlarınızın altında gizli planlar var. Bunları çevrenizden saklamayı ve sorumlulukları tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili ilişkilerde karşı tarafın şartlarını düşüncelerinizle birleştirebilirsiniz.

BOĞA: Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle ortak aktiviteler yapabilirsiniz. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Organizasyon ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir ama onları her konuda ikna edeceksiniz. Sizden olumlu etkilenmeleri sizin lehinize. Gücünüzün farkındasınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Duygusal yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için arkadaş seçimleriniz de bu yönde.

ASLAN: Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişimde başarılısınız. Güneş, yakın ilişkilerinize renkli ama dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok geniş.

BAŞAK: Maddi konuda araştırma yapacaksınız. Özgürlüğünüzü kanıtlayıp farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkıp kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Yaratıcılığınızı çıkaracak yolculuklar söz konusu.

TERAZİ: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Bugün çevrenizin enerjinizi bölmesine izin vermeyin.

AKREP: İdealist yapınızdan ödün vermeden başarınızı artırmanın kolay olmadığını biliyorsunuz. Mantıklı konuşmalarınla çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız. Düşüncelerinizi dağıtmamalısınız.

YAY: Bugün, sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman kendinizi daha mutlu hissediyor, paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

OĞLAK: Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantıklı düşüncelerden yola çıkarak çözüm bulacaksınız. Sezgileriniz çok yoğun.

Haberin Devamı

KOVA: Mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Güvenin çok önemli olduğunu hissettirmelisiniz.

BALIK: Bugün her zamankinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Ayaklarınızla ilgili sorunlara dikkat edin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder