Filiz Özkol 15-22 haftası şans ve para
HABERİ PAYLAŞ

15-22 haftası şans ve para

Koç

Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Siz iyi bir takipçi olun yeter. Sizin için güzel haftalardan biri. Şansınız bu hafta açık olacak.

İkizler

Önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri, sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak. Farklı düşünüyor, hareket ediyor ve duruma hakim oluyorsunuz.

Aslan

Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olun. Sürpriz ama olumlu sonuçların ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Telaş yapmayın yeter.

Haberin Devamı

Terazi

Kılavuzluk etmek için gerekli tüm vasıflara sahipsiniz. Sert tepkiler verecek ve biraz agresif olacaksınız. Tüm bunlar sizin keskin yönlerinizi ortaya çıkaracak ve bu dönemde başarınızı körükleyecektir. Şansınızı denemekten çekinmeyin.

Yay

Bu hafta aklın ve doğruluğun size sağlayacağı geniş alanları doğru tespit etmeyi başaracaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda her zamankinden cesaretli davranıyorsunuz.

Kova

Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Bu hafta özellikle takıntılarınıza dikkat etmelisiniz. Hayalleriniz yüzünden birlikte çalıştığınız kişilerle çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız.

Boğa

Değişim gezegeni Uranüs kişisel evinizde ilerliyor. Sürpriz olaylara hazırlıklı olun. Gündemi belirleyecek popüler konuları ortaya çıkarın. Bu hafta özellikle şansınıza ve sosyal hayattaki yeteneklerinize fazlasıyla güvenin.

Yengeç

Bu dönemde başarılı çalışmalar ve akıllıca işlerin altına imza atacaksınız. Mükemmel başarıların eşiğinde sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Yaptığınız analizler. Kendinize güvenmeye devam edin.

Başak

Yaptığınız bunca fedakarlığa rağmen bir şey elde edemediğinizi düşünecek ve sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Öfkenize dikkat edin yeter.

Haberin Devamı

Akrep

Rutine dönen bazı şartların değiştiğini günler. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir döem. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeyi biliyorsunuz. Bu hafta unutkanlığınız artabilir, dikkatli olun.

Oğlak

Bu hafta sizden daha tecrübeli kişilerin davranışlarından etkileneceksiniz. Daha fazla dikkat ve sorumluluk sizi bekliyor. Ayrıca, rekabet içinde geçecek çalışmalara hazır olun. Şanslı bir haftanızda olacaksınız.

Balık

İhtiraslarınıza bir nokta koyacak gücü daha sonra öğreneceksiniz. Bitmesi gereken olayların altında neden aramaya çalışmayın ve sonuçlarını olduğu gibi kabul edin. Sabrınızı ön plana çıkartmaya devam edin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder