Filiz Özkol 15 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygusal konularda kendinizle ilgili aşama kaydetmek istiyorsanız yakın çevrenizle iş birliği yapmak zorundasınız. Bugünlerde aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor.

BOĞA: Maddi konuların yeni bir boyut kazanmasının size kazandıracağı prestijleri inkar etmeyin. Yapacağınız organizasyonlarda kendinizi farklı ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde acele karar vermemelisiniz.

İKİZLER: Kombinasyon burcunuz Terazi’de geri giden Merkür, yaşamınızı daha kurallı hale getiriyor. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerde göreceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailede bazı dengelerin yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Bilgilerinizi sergileme konusunda başarılısınız.

ASLAN: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bu durum iş sorunlarının kafanızı yormasına neden olacak. Duygunuzu yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

BAŞAK: Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Aklınıza koyduğunuz her neyse başarılısınız. Bugünlerde birçok kişi sizi taklit etmek isteyecek. Birilerine örnek olmak sizi mutlu ediyor.

TERAZİ: Arkadaş çevrenizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı davranışlarınız sizi faklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Uçlarda dolaşmadığınız zaman verimli olabiliyorsunuz.

AKREP: Ay düşüncelerinize yoğunluk veriyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen isteklerinizi paylaşmıyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

YAY: Maddi konularda gerekli atılımları yapmalısınız. Olumsuz düşünceler yüzünden kafanız sürekli karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Kelimelerinizi kullanırken dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olabilir. Fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Bugün dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Özgürlüğünüzü destekleyen çalışmalar içindesiniz. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi uygulama fırsatı bulacaksınız. Bazı ortamlarda duygularınızı saklamalısınız.

BALIK: Birçok işi bir arada yaptığınız zaman motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Mesleki anlamda size yarar sağlayacak çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder