Filiz Özkol 15 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sıra dışı konular ilginizi çekecek ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Detaylar canınızı sıkabilir.

BOĞA: Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara hareket kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için mola verip her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

İKİZLER: İş yerindeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz.

ASLAN: Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içindesiniz ama son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Kendinizi zorlamayın.

BAŞAK: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı işler yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı fazla zorluyorsunuz. Bu da bazen gerçeklerden kaçmanıza neden oluyor. Yeteneklerinizi kullanın.

TERAZİ: İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız.

AKREP: Maddi konulardaki sıkıntıların bir süre devam etme ihtimaline rağmen sınırlarını zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız bazı olumsuzlukları artık unutmalısınız.

YAY: Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız farklı dallarda da çalışmalısınız.

OĞLAK: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bu bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları inceleyen kişiler de hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışmalı ve doğru yolu bulmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız nedeniyle bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Dinginliğinize önem vermelisiniz.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bugün planladığınız birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi toparlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder