Filiz Özkol 15 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sorumluluklar canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için sıkı bir çalışmaya başlamalısınız. Duygularınız farklı işler yapmaktan yana olsa bile içinde bulunduğunuz durum önemli. Enerjiniz çok yüksek.

BOĞA: Değerlerinizin farkındasınız ama bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayan tavırlarla karşınızdakini üzebilir ve onu zorda bırakabilirsiniz. Egonuz yüksek.

İKİZLER: Bulunduğunuz şartların iyi olması sizi pek etkilemiyor. Attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişmeler yaşamak istiyorsunuz. Bazen yaptıklarınızın ters algılanması canınızı sıkıyor. Acele etmeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Uzun vadeli işlerden hoşlanıyor ve hiçbir şeyi acele getirmiyorsunuz. Maddiyat ve ilişkiler konusunda kaçırdığınız fırsatlar yine karşınıza çıkacak. Bu sizin başarınıza güç verecek, başarınız artacak

ASLAN: Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olabilir. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Bu durum kafanızda birtakım düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken aşkta zor anlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Ailenizle ilgili sorunlar bugün gündeme gelecek. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda size destek veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun olması istediğiniz şartları size sunacak.

TERAZİ: Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için kariyerinizi kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda planlarınız dahilinde çalışmalar üretmelisiniz.

AKREP: Kısa yolculukların sizin için sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Etkili konuşmanızla herkesi büyüleyebilirsiniz.

YAY: Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde bazı engelleri kolaylıkla aşacaksınız. Bu dönem, görüşeceğiniz kişilere dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Yaşamınızdaki doğru ve yanlışları gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İş birliğine önem vermeniz gereken bir gün. Bilinçaltınız çok yoğun.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki alıyorsunuz.

BALIK: Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek birçok konuda kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder