Filiz Özkol 15 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Tanışacağınız kişilerin çevresi sizin için çok önemli, unutmayın. Yeni arkadaşlarla hem sosyal statünüzü geliştirecek hem de sezgilerinizi güçlendireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

BOĞA: Bugün entelektüel kişilerden etkileneceksiniz. Felsefeye ilgi duyabilirsiniz. Aşka bağlı yolculuklar planlayabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız olabilir.

İKİZLER: Sanatla ilgili ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen iş yaşamınız daha ön planda. Bu dönem doğru seçimler yapmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bu dönem bazı aşklar yarım kalacak. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal ağırlık onu fazla etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalın.

ASLAN: Karşı cinse kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorundasınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK: Bazılarınız kardeşlerle ve yakın akrabalarla ortak iş yapmak zorunda kalabilir. Bu işten kârlı çıkacakasınız. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler yapacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

TERAZİ: Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlara önem veriyorsunuz. Bu nedenle kararsız kalan iş arkadaşlarınızı eleştireceksiniz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

AKREP: Gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere karşı oluşabilecek hiçbir karşıt düşünce sizi olumsuz etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

YAY: Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı gelişebilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü maddi güvenle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem alınganlığınız artacak.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek bu eleştiriler canınızı çok sıkacak.

BALIK: Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşama kaydetmek isteyeceksiniz. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder