Filiz Özkol 15 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi öne çıkarmadan geçmişle ilgili konularınızı yeniden değerlendirin. Aşk ilişkinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmayın.

BOĞA: Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hata yapmamak için ısrarlı tutumunuzu sürdürün. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

İKİZLER: Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara sürüklerken karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da neden oluyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler gözünüzü dolduracak. Bugün konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara yol açabilirsiniz. İnandığınız konularda taviz vermek istemiyorsunuz.

ASLAN: Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak için ruhsal tarafınızın ağır bastığı konulara yöneleceksiniz. Yeni bir sayfa ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Yaşama pratik şekilde bakıyorsunuz.

BAŞAK: Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi canınızın sıkılmasına neden olacak. İsteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecek. Aşkta sakin bir dönem bitiyor. Artık daha fazla gezmek isteyeceksiniz.

TERAZİ: Aşk size eğlence geliyor. Bazılarınız iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkiye girebilir, iddialı tavırlar içinde olabilir. Doğru kararlar almak sizin elinizde. İnatçı yapınız olumsuzluk getirebilir.

AKREP: Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorun ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önce iş çabanız göz dolduracak sonra paranız artacak. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

YAY: Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız aşırıya kaçan hareketlerinize disiplin getirin. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıç için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili önemli fırsatlar gündemde.

OĞLAK: Yaptığınız görüşmeler girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmeyin. İlişkinizin uyumunu korumalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Romantizm sizi saran duyguların başında olacak. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında aklınızın karışabilir. Çevreden beklediğinizden daha çok ilgi görüyorsunuz.

BALIK: Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız nedeniyle elinizde olan imkanlarınızı kullanmak zorunda kalacaksınız. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken mevcut durumunuzu korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder