Filiz Özkol 15 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi ve görüşmeler gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün.

BOĞA: İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınızla çatışabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

İKİZLER: Çevre koşullarını yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarını araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz ama bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecek. Sizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Satın alma duygunuzun yoğun olduğu bugün keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda gündeme geliyorsunuz.

ASLAN: İşinizle ilgili yeni ufuklara yol alıyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerine kurmayı amaçlıyorsunuz.

BAŞAK: İşte dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı hallerinden olumlu etkileneceksiniz. Kararlı davranmanız gereken olayların size sunacağı avantajları görecek ve yönlendireceksiniz.

TERAZİ: Duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşınızla paylaşımınıza dikkat ediyor, fikirlerine önem veriyorsunuz. Çevrenizdeki bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Sonuç sizin lehinize gelişecek.

AKREP: İşinizi severek yapıyorsunuz. Kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı göstereceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek.

YAY: Hırslarınızı öne çıkarmaktan korkmayıp olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi açıdan baktığınız için çevrenizi yargılamaktan çekiniyorsunuz. Hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor ama zorlanıyorsunuz.

OĞLAK: Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken aslında olayları olduğu gibi kabullenip özgün bir yorumla değerlendirmek olmalı.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gündesiniz. Çevrenizle ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

BALIK: Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Bugün doğrularınıza güvendiğiniz için çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve istediğiniz imkanları yakalayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder