Filiz Özkol 15 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İdeallerinizle yaşamaktan mutlusunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün özellikle size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Özgüveniniz yüksek seyrediyor.

BOĞA: Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. içinizdeki duygular› onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba yanlış olabilir. En güzel şey, kendinize göstereceğiniz ilgi olmalı. Anlaşılma konusunda kendinizi yormamalısınız.

İKİZLER: Gücünüzü ve enerjinizi ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün ama her konuda temkinli davranmalısınız. Birtakım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Enerjinizi muhteşem bir şekilde yansıtıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bu dönem duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey çevrenize aldırmamak.

ASLAN: Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Bugün, kazançlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Adrenalininiz çok yüksek durumda. Sinirlisiniz ve kimsenin kalbini kırmamaya dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün, kafanızda birçok değişik fikir ve planla yola çıkıp daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. Mücadeleci ve hırslı yönünüzü ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Değerlerinizin farkında olmalısınız.

TERAZİ: Dostlarınızla iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bugün, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini tadacaksınız. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor. Yaşam kaliteniz gün geçtikçe yükseliyor.

AKREP: Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Tartışmadan uzak kalmanız gereken bir gün.

YAY: Gün içinde hareketli davranarak huzursuz bir hava estireceksiniz. Değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Doğallık size her zaman çok yakışıyor. Dikkat edin.

OĞLAK: Dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı artırma konusunda istediğiniz başarıyı kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli ve huzurlu bir yaşam isteği içindesiniz. Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. inatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından hoşlanıyorsunuz.

BALIK: Partnerinizin beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Olumlu motivasyonunuzu özel ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Güçlü bir partner üzerinizde baskı kurabilir. Meraklı bakışlara hedef olacağınız bir gün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder