Filiz Özkol 15 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ay’ın bulunduğu konum, evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken duygusal yönlerinizi de ortaya çıkarıyor, sizi önemli duruma getiriyor.

BOĞA: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken bir anda değişiyorsunuz. İletişim konusunda mükemmelsiniz.

İKİZLER: Dostluk duyguların temelinde geleneksel kurallar çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Bu da onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde artış var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün işe odaklanmalısınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Ay burcunuzda ilerliyor. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilecek konumdasınız.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ödemeler için geç kalmak istemiyorsanız fatura takibi yapmalısınız.

BAŞAK: Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

TERAZİ: Yaşadığınız duygu patlamalarını kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine neden olabilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili içinizde savaşmayı bir kenara bırakmanız sizin yararınıza olacak.

AKREP: Kan bağınız olan kişilerin bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak.

YAY: Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Sezgileriniz yardımıyla yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerindeki ilginç fikirleriniz dikkat çekecek. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Olumsuzluklar sizi etkilemesin.

Haberin Devamı

KOVA: Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları sorun yapıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde fazla bireyselsiniz.

BALIK: İlişkilerinizde temkinli davranışları benimsiyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Yine de iyimserliği elden bırakmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder