Filiz Özkol 15 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün Güneş ve Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmaları için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız.

BOĞA: Ailenizin bazı masraflarına katkıda bulunmak isteyebilirsiniz. Gücünüzü sevdiklerinizle paylaşmak niyetindesiniz. Sevdiklerinizle ortak kararlar alacaksınız. Maddi konular ve olaylar gün içinde karşınıza çıkacak.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor, birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için her türlü donanıma sahipsiniz. Bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyor, kendinize güveniyorsunuz.

ASLAN: Güçlü enerjinizi hem kendiniz hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi önceden tasarlamalısınız. Enerjinizi bazen yanlış kullanıyorsunuz. Sıra dışı duygular kapınızı çalabilir. Dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Bugün, ailenizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Onlarla duygu paylaşımında olmanız ortak aktiviteleri de gündeme getirecek. Kafanızda tasarladığınız ve satın almayı planladığınız eşyalar için uygun bir gün.

TERAZİ: Çevreyle ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edeceksiniz.

AKREP: Liderlik özelliklerinizi öne çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi konularda hırslı ve mücadeleci yönünüzü vurguluyorsunuz. Özgürlük fikrini ikinci plana atmalı ve kendinizi ifade etmeyi hedeflemelisiniz.

YAY: Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için olumlu bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesurca olaylara sarılıyorsunuz. Dostlarınızın sizden beklentileri daima destekleyici yönde gelişiyor.

OĞLAK: İş birliğine önem vermeniz gerektiğini fark ediyor ve bugün daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize has bir stil geliştirmekten yanasınız.

Haberin Devamı

KOVA: Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için her türlü şarta sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı perçinleyeceksiniz.

BALIK: Duygularınızda yanılma payının olması sizi çileden çıkarıyor. Konuşmalarınızda emir verir gibi bin ton kullanmanız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini çekiyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder