Filiz Özkol 15 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranışlar benimsiyorsunuz. Bu yüzden sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

BOĞA: Şansınızı istediğiniz koşullara kullanacak ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerdensiniz.

İKİZLER: Ailenizle ortak çalışma içinde olacak, onların size verdikleri destekleri karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için yaptığınız işin sonuç vermesini bekleyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İnatçı yapınızı destekleyen davranışlar ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların özel yaşamları olduğunu unutmayın.

ASLAN: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileride anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünüz bulunuyor.

BAŞAK: Değişim yaşamak için uygun bir gün. Çözümlenmesi zor birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar tıkanmalara neden oluyor. Beklemek bazen işe yarıyor.

TERAZİ: Partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz. Olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

AKREP: Savaşçı Mars sizi olumu etkiliyor. Kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor, hedef belirliyorsunuz.

YAY: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız.

OĞLAK: İş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yapacağınız işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

BALIK: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük duygusal bir takıntı değişime neden olabiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder