Filiz Özkol 16 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

BOĞA: Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her çalışmaların altyapısında sosyal yapınızın etkisi büyük. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

İKİZLER: Akıllıca atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınızda karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün randevularınızı ertelemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınızın cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir yerde göreceksiniz. Bugün daha güvenli hareket etmelisiniz.

ASLAN: Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var. Olayların mantıklı yönlerine yorum getirerek düşünüyorsunuz.

BAŞAK: Bugün işinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevrenin koşullarına güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görmeniz önemli bir özellik.

TERAZİ: Yapmanız gereken birçok iş sizi bekliyor ve sorumluluğunuz arttıkça kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken çevreden gelen sitemlere aldırmayın.

AKREP: Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacak. Dostlarınızla ilgili yakın gelişmeleri takip edeceksiniz.

YAY: Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermeyin. Siz güçten yanasınız ama bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım edebiliyorsunuz.

OĞLAK: İletişim konusunda size gerekli desteği sağlayacak dostlarınızla bir arada olacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Bazı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Başarınızı biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğinizde yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine beklemeyi tercih edin. Yolculuklar söz konusu olacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder