Filiz Özkol 16 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Gereksiz masraflarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Severek aldığınız şeyleri sonradan kullanmak istemeyeceksiniz. Cazibeniz oldukça yüksek seyrediyor. Bugün, bulunduğunuz ortamları arzuladığınız gibi etkileyeceksiniz.

BOĞA: Araştırmacı yönünüzü körükleyen aktiviteler içinde bulunurken, detaylar üzerinde yoğunlaşarak başarıyı yakalayacaksınız. İsteklerinizi coşkulu enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyonu yaratabiliyorsunuz.

İKİZLER: Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Bugün çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Sabırlı olmayı bilmiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aynı düşünceye sahip olmadığınız grupların size cephe aldığını göreceksiniz. Bugün aşk yaşantınızda olan aksilikleri gözünüzde büyütebilir, yeni başlayan bir ilişkinin olamayacağını görerek bitirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Sözleriniz baskıcı olabilir fakat siz taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Yaratıcı kişilerle birlikte olacak ve sizi destekleyen güçlü kişilerin arkadaşlığını tercih edeceksiniz.

BAŞAK: Bugün sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.

TERAZİ: Bugün bildiğiniz konuları ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Jüpiter’in geri gidişiyle işinizle ilgili kendinizi yetiştirmeniz gereken konularda kurs ve seminer gibi aktivitelere katılacaksınız.

AKREP: İş hayatınızda arkadaş gruplarınız birlikte kaynaşacaktır. Mesleki anlamda size yardımcı olabilecek ve istediğiniz kapıları açabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız. Bugün aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceksiniz.

YAY: Kendi işinizi yapıyorsanız, Satürn geri giderken dikkatli olmalı ve risklere girme konusunda tedbiri elden bırakmamalısınız. Aileden kalma bir işiniz varsa, yeni yöntemler yerine eski şartları sürdürmeye devam etmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Satürn finans evinizde geri gitmeye devam ediyor. Bu günler çok önemli. Üretim yapan bir firmada çalışıyorsanız; piyasaya yeni mallar sürmek yerine eski ürünlerinizi iyileştirme ve daha iyi sunma projeleri geliştirmelisiniz.

KOVA: Satürn geri gitmeye devam ediyor. Tüm bunlar şartlarınızın değişime uğrayacağı sinyallerini vermektedir. Yollarla ilgili beklediğiniz projeler gündeme gelecektir. Bugün değişen şartlar nedeniyle oldukça zorlanıyorsunuz.

BALIK: Aile içinde sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Önemli kişilerle görüşecek, birçoğunuz başarılı pozisyonlara geçecek. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder