Filiz Özkol 16 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Mal alım ve satımından kaçınmalı, risklerden uzak durmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamanlardan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Grup aktiviteleri ve yeni arkadaşlıklar içinde olacaksınız.

BOĞA: Bugün manevi duygularınızın sizin maddi durumunuzla paralel ilerleyecek. Aşkta, isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

İKİZLER: Aile, aşk ve sevdikleriniz arasında istediğiniz dengeyi kolaylıkla kuracağınız için kendinizi epey mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ciddi bir ilişki için öncelikle sabıra ihtiyacınız olacak. Maddi konularda biraz gerileme olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteğin gecikmesi moralinizi bozmamalı. Bu dönmede risk almaktan sakınmalısınız.

ASLAN: Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak size iyi gelecek. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Eşinizden destek geliyor. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Manevi duygularla hareket edeceğiniz için atacağınız her adım size yoğun başarı getirecek. Bugün, güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınız genişleyecek ve önemli kişilerle tanışacaksınız.

TERAZİ: Eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Tarzınızın dışına çıkmayacak, doğal, akıllı ve kaliteli kişilerden alacağınız destek, sizin önemli konumlardaki kişilerle tanışmanızı sağlayacak. Yaşam enerjiniz yüksek.

AKREP: Maddi konularınız mükemmel gidiyor. Kariyerinizle özel hayatınız arasında mekik dokuyacaksınız. Eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Paranızı ihtiyaçlarınız için harcamak sizi keyiflendirecektir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

YAY: Kazançlar konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru mantıkla olumlu adımlar atacaksınız. Enerjinizi azaltan hareketlere dikkat.

OĞLAK: Enerjiniz epey yüksek. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatırımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna gideceksiniz. Kariyer fırsatları kapınızda olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Yeniliklere ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durum size geçen aydan süren maddi gelirlerin devamını sağlamak adına kazancınızı destekliyor. Sahip olduğunuz malların değeri artacak. Dinlenmeye özen gösterin.

BALIK: Ailenizin kazançlarınıza katkısı olacak. Aile bireylerinizle yapacağınız ortak iş ve elde edeceğiniz kazanç sizi mutlu edecek. Aşk, yaşamınızdaki her şeyin önüne geçecek. Kendinizden yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder