Filiz Özkol 16 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: İş ve ortaklık tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışın. Onların sözcükleri sizi üzerken aklınıza gelmeyen konuları düşünmenize neden olacaktır. Canınız sıkılabilir.

BOĞA: Dengeli ve mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda değişik organizasyonlar ortaya çıkacak. Sizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler başlayacak. Epey keyifli günler geçireceksiniz.

İKİZLER: Önem verdiğiniz kişinin artık sizin için eskisi gibi olmadığını görmek sizi garip bir duygusallığa sürükleyebilir. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın ve hayatın zevklerini düşünün. Güçlü bir enerjiye sahipsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmayın. Onların fikrini beğenmeyebilirsiniz. Oysa enerji yüklüler. Kendinize güvenmelisiniz.

ASLAN: Güçlü duyguların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Karşı cinsle birlikte yapacağınız çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedecek ve takdir edilmek hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Eski hatalarınızın sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

TERAZİ: Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor ama duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. İhtiraslı aşklarınız dillere destan. Aşk kaçamaklarına hazır olun.

AKREP: Yaşam kalitenizi artırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Bugün tepkilerinizi dengelemek zorundasınız.

YAY: Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Kararsızlık çektiğiniz konularda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Yaptığınız her iş ses getirirken sabırlı davranışlarınız takdir görecek, dikkat çekeceksiniz.

OĞLAK: Bugün haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınız öne çıkacak. Önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak.

Haberin Devamı

KOVA: Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Bugün özellikle huzursuz davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişim konusunda epey başarılı işler çıkaracaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

BALIK: Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden düşünceleri ve sırlar sakladığını düşüneceksiniz. İçinize dönük davranırsanız daha büyük duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder