Filiz Özkol 16 Eylül 2019 burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Eylül 2019 burç yorumları

KOÇ

İnatçı tavırlarınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünüp emir vaki davranışlardan vazgeçin. Yapınızı bilenler için sorun yok ama herkesin belli bir tarzı olduğunu anlatmanız çevrenizde ikilem yaratır.

BOĞA

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavrınız var. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

İKİZLER

Bugünlerde araştırmacı bir ruhla hareket ederek çevrenizi sıkı bir şekilde yargılayacaksınız. Sistemli yapınızı daha belirgin şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Bugün sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalara yapıp epey eğleneceksiniz. Sadece mantığınıza ve aklınıza güveniyor, düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz.

ASLAN

Karşıt aşk gezegeni Venüs yakın ilişkilerde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından seviliyorsunuz. İletişimde istediğiniz performansı yakalayacak ve ulaşacağınız kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.

BAŞAK

Bugün, duygularınız gayet pozitif. Duygusal konularda belirgin bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal olayın gündeme geleceği bir gün.

TERAZİ

Kendinize güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Ama mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün, enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

AKREP

Büyük rakamlar peşindesiniz ama beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen önleyemediğiniz kuruntular nedeniyle problemlerinizi abartıyorsunuz. Kazalara açık bir gün.

YAY

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyinin yüksek olmasıdır. Bu konuya çok özen gösterin.

OĞLAK

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için önemli bir yer tutacak. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA

Maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız var. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve girişimci davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğinizde çalışmalarınız ses getirecek.

BALIK

Kişiliğiniz çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder