Filiz Özkol 16 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sosyal ilişkilerinizde bazı duygusal ihtiyaçlarınız var. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

BOĞA: Bu dönem yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız.

İKİZLER: Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ön yargısız yaklaşımınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor. Her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız. Yeterli cesarete ve güce sahipsiniz.

ASLAN: Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. Çalışmalarınızla ilgili yeni yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kuruyorsunuz.

BAŞAK: Akılcılığa her zaman çok önem veren birisiniz. Ama bugün duygularınız çok daha yoğun olabilir. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Deneyim ve testlerden geçiyorsunuz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Ortak organizasyon çalışmaları yapıp başarı elde edebilirsiniz.

AKREP: Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir, küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz. Onları ikna etmek için olağanüstü bir çaba sarf edeceksiniz.

YAY: Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinizde her zamankinden farklı bir tavır sergileyeceksiniz. Kişisel çabalarınız çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Yaşantınızdan keyif almalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden olabilir. Mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı herkes biliyor.

KOVA: İşinizi yaparken duygusallıktan uzak durmanızda yarar var. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. Dostlarınız sizden haber bekliyor. Uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.

BALIK: Duygusal taleplerinizin yüksek olduğu bir gün. İlişkilerde kalıcı duygular arıyorsunuz. Bir yandan da standardı yüksek ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin maddiyatla değişmediğini kısa sürede göreceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder