Filiz Özkol 16 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kuracağınız sağlam dostlukların yararını ileride göreceksiniz. Etrafınızda uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

BOĞA: Geniş seçim yelpazesi olan birisiniz ve çevrenize karşı negatifsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcısınız. Çevrenizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

İKİZLER: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili desteğini beklediğiniz kişileri şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da çevreniz sizi düşünsün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyeti, işyerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi çok motive edecek. Alışkanlıklar yüzünden arkadaş ve dostlar konusunda seçici davranıyorsunuz.

ASLAN: İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler göstermemelisiniz.

BAŞAK: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

TERAZİ: Maddiyatı seviyor ve zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı yakalamak zorundasınız.

AKREP: Ketum davranışlarınızın altında gizli planlar ve önemli konular var. Bunları çevrenizden saklamayı ve sorumluluğu tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. Çevreyle ilişkilerde karşı tarafın şartlarını dikkatli izlemelisiniz.

YAY: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

OĞLAK: Mantığınıza güveniyor ve düşüncenizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilerle görüşmekten keyif alacaksınız. Güvenin önemli olduğunu onlara hissettirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalara gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

BALIK: Düşüncede kalacak işler için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda derin olacağınız bu dönemde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Bugün motivasyonunuz güçleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder