Filiz Özkol 16 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabrınızı mümkün olduğunca dengede tutmak.

BOĞA: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey çevresiyle iletişimi yüksek tutması. Bu konuya her zamankinden çok özen gösterin.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için önemli olacak. Öğle saatlerinden sonra işbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantı yapacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

ASLAN: Yaşamın her adımında bir yerlere ve bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Size ispatlanmayan fikirlerle gelmelerinde nedenler aramak alışkanlık halini aldı.

BAŞAK: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi çok etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan büyük bir sorumluk üstleneceksiniz.

TERAZİ: Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi aşırı olmaması şartıyla partneriniz de onaylıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

AKREP: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün.

YAY: Çok canlı bir gün olacak. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir, işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve hatalarınızı kesinlikle kabul etmek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Ama mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz.

KOVA: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

BALIK: Arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti iş yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder