Filiz Özkol 16 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Araştırma isteğiniz çok fazla. Bu nedenle hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor ve bu özelliğinizi gizliyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için bulundukları ortam çok önemli.

BOĞA: Bugün heyecanlanmanıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

İKİZLER: Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm koşullar sizi tahrik edecek. Özel duygular sizin için önemli olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün Ay’ın konumu, felsefi düşüncelere neden olacak. Çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. İş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkati toplayacak ve katıldığınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Eski dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak.

BAŞAK: İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınız uygularken kibar ama ısrarcı olacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Sabrınız önemli.

TERAZİ: Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuvanızla daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar için kullanacaksınız.

AKREP: Enerjinizin yüksekliğine diyecek yok doğrusu. Bunun farkındasınız ve maddi konularda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla birlikte sanata yönelik ziyaretler yapabilirsiniz.

YAY: Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile, sonu gelmeyecek maceralar yüzünden sorun yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda kontrolü elde tutun. Bazı eleştirilere maruz kalmak sizi üzebilir.

OĞLAK: Sizin en büyük enerjiniz hayata hırslı ve kendinizi adayarak bakmanız. Siz harekete geçmeden önce sıkı düşünürsünüz. Düşünceleriniz daha da hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve ama bunu hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız.

BALIK: Coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çaba içinde olacaksınız. Eski dostlarınız ortaya çıkabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder