Filiz Özkol 16 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Bolluk gezegeni Jüpiter, burcunuzda uzun zamandır beklediğiniz başarı için potansiyeli size sunuyor.

BOĞA: Savaşçı Mars kişisel evinizde. Bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alıp ortaya çıkaracaksınız. Çevre faktörlerin lehinize gelişmesi motivasyon açısından sizi güçlendiriyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

ASLAN: Birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, başarınızı ortaya çıkarmakta size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ: İçinizdeki enerjiyi paylaşmakta acele etmeyin. Aşk gezegeni Venüs ve bolluk gezegeni Jüpiter’in olumlu desteğini her gün hissediyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

AKREP: Enerjinizi ortaya koymak istemeyebilirsiniz. Güçlü isteklerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Planlayacağınız işleri yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

YAY: Dostluk ön planda. Kendinize güveniyor, yaratıcılık ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevreyi olumlu etkilerken geleneksel kişileri yargılamamalısınız.

OĞLAK: Bugün çevrenizle çatışmaktan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

KOVA: Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi farklı bir statüde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartları karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder