Filiz Özkol 17 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada coşkulu zamanlar yaşayacaksınız. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde yapıcı paslaşmalar söz konusu olacak.

BOĞA: Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu şekilde kullanacaksınız. İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. İkna kabiliyetinizi ortaya koymalısınız.

İKİZLER: Bu dönem arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve yanlış bir ilişkiye girmek istemiyorsanız temkinli davranmalısınız. Çevreyle iletişiminiz mükemmel ilerliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar iş veriminizi daha da artırıyor.

ASLAN: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü artırırken düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

BAŞAK: Bugün çekiciliğinizi ve enerjinizi birleştireceksiniz. Aşk yaşantınızı renklendirmek için duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı daha da artabilir.

TERAZİ: Karamsarlık için uygun bir gün değil. Küçük ayrıntıların sizi sıkmasına izin vermeyin. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalar yaşanabilir.

AKREP: Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde olayları çok çözecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. Bugün çevre koşullarında gözle görülür bir hareketlenme ortaya çıkacak. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

YAY: Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı taraf sizi yanlış anlıyor.

OĞLAK: Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların önemli olduğunu bildiğiniz için ilişkilerinizde denge arıyorsunuz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Kapınızı kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı olumlu ve koruyucu duygularla hareket edecek, ona sahiplenici davranacaksınız. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık sizi ön plana çıkaracak.

BALIK: Gizli yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Beklenmeyen şartların gelişmesiyle birçok uygun şartın sunulması sizi çok şaşırtabilir. Zevkleriniz için para harcayacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder