Filiz Özkol 17 Eylül 2019 burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Eylül 2019 burç yorumları

KOÇ

Düşüncelerinizde sürekli bir farklılaşma söz konusu. Bugün, birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmaya imza atacaksınız.

BOĞA

İşinizle ilgili açılıma ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara hemen uyum sağlıyorsunuz. Özel günlerden biri.

İKİZLER

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Bolluk gezegeni Jüpiter karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş sizi bekliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Kendinizi ve özgürlüğünüzü sorgulayarak adımlarınızı sağlam şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konulara yoğunlaşacaksınız.

ASLAN

Yaptığınız işin karşılığını almak ve kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin daha özverili olmasını istiyorsunuz. Egolarınız ön plana çıkıyor.

BAŞAK

İş yaşantınızda özgür olmaya ihtiyacınız var. Bugün iş imkanları genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi verimli hissedeceksiniz. İlginç ve farklı fırsatlar sizi bekliyor.

TERAZİ

Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olun. Gününüzü renklendirecek, imkanlarınızı rahatlatacak cazip teklifler alabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin bazıları sizi farklı etkileyecek.

AKREP

Bugün iletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Duygusal konulara kafanızı takarak, aktivite hızınızı düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek motivasyon gücünüzü artırıyor.

YAY

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün bazı varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve harekete geçmelisiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

OĞLAK

Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde, bazı kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Ama bağımsızlık duygularınız yine öne çıkıyor.

Haberin Devamı

KOVA

Bugün hareketli olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. Düşüncelerinizde müthiş bir hareket var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz.

BALIK

Yalnız kaldığınız zaman daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Sakin bir gün sizi bekliyor. Gücünüzü daha iyi tartacaksınız. Karamsarlıktan kurtulun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder