Filiz Özkol 17 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi yerinde kullanmalısınız. Dostlarınızın da bir araya geleceği bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. İnandığınız konularda tecrübeleriniz söz konusu olacak. Araştırdığınız konulara dikkat edin.

BOĞA: Karşıt evinizdeki aşk gezegeni Venüs, yapıcı olmanıza yardım ediyor. Başarabileceğinizden daha fazla işe el atmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizin özgün fikirleri olacak ve sizinle paylaşmak isteyecek.

İKİZLER: Düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar yaparsanız enerjinizi olumlu bir şekilde yönlendirdiğinizi göreceksiniz. Bugün zevkleriniz uğruna aşırılığa kaçıp bünyenizi zorlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Mükemmeliyetçi yapınızdan dolayı partnerinizle aranızda istenmeyen sorunların gündeme gelme olasılığı fazla. Kendinizi frenlemeli, isteklerinizin ortalaması doğrultusunda hareket etmelisiniz.

ASLAN: Alınganlıktan vazgeçin. Kırılmaya müsait yapınız sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri pozitif yönde ilerliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

BAŞAK: Çalıştığınız kişilerin fikirlerinden sağlıklı bir şekilde etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. İş yaptığınız kişilerin duygularında farklılıklar arıyorsunuz.

TERAZİ: Çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugün işyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Zorlayıcı etkiler olmazsa ele aldığınız her işi ideal şekilde yaparsınız.

AKREP: Farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı sorunları önlemek elinizde. Bazı konularda acele karar vermemeli ve kariyerinizi düşünmelisiniz.

YAY: Siz, doğanız gereği her şeye inanmak istemiyor ve meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Finans konularında birçok fırsatı bir arada yakalayacağınız bir gün. Kendinizi geriye çekmeyin.

OĞLAK: Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Yeteneklerinizi sergileme fırsatınız olacak. Asla taviz vermemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Birçok iş yaptığınızda motivasyon artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Mesleki anlamda size yarar sağlayacak birçok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız.

BALIK: İnatçı tavırlarınızın belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kendinizi daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz. Birtakım kararları vermeden önce geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarırsanız önünüz açık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder