Filiz Özkol 17 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Katılacağınız toplantılarda planladığınız işlerin yolunda gitmesiyle keyfiniz yerine gelecek. Kariyerinizle ilgili detay isteyen konular gündeme gelecek, üzerinde çok düşüneceksiniz. Alışverişe dikkat etmeniz gerekiyor.

BOĞA: Yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Sakin yapınızın altında içinizde fırtınalar esiyor.

İKİZLER: Kardeşlerle ilgili birtakım problemler yaşamak istemiyorsanız, onların istekleri karşısında duygu bağlarınızı güçlü tutacak şekilde davranmalısınız. Bazı olaylar karşısında iç sesinizi dinleyin, sizi doğru yönlendirir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum, sizin uzak yollarla ilgili planlar yapacağınızı gösteriyor. Gerçekleşmesini istediğiniz özel planlarınız var ve bağlantıları doğru zamanlarda kullanmanız gerebilir. Başarı uzak görünmüyor.

ASLAN: Bugün işinizle ilgili pürüzlere takılacak ve olabilecek tüm aksilikler karşısında gerekli önlemleri alacaksınız. Güçlü kişilerin yardımıyla sorunlarınızı halledeceksiniz. Yaşananlar karşısında sakin kalmanızda yarar var.

BAŞAK: Kişisel özelliklerinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bazı duygularınızı atakta. Ani gelişen olaylara tepkiniz artacak.

TERAZİ: Bilinçaltınız yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Hayır kelimesini bugün kullanmasanız çok iyi olur. Herkesin sizin gibi düşünmesini beklememelisiniz.

AKREP: İş konusunda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz. Alacağınız kararlar önemli olacak.

YAY: Karşıt Güneş’ten bugün olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollardaki dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Her alanda yenilikler sizi bekliyor.

OĞLAK: Maddi konularda istekleriniz bitmiyor. Satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçeniz konusunda dikkatli olmalısınız. Eski konular gündeme gelecektir. Yalnız başına karar verdiğiniz zaman hatalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız, başarınızı güçleniyor. Sürpriz gelişmeler gündemde olacak. Kendinizi sınamak için uygun bir gündesiniz.

BALIK: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Bugün sezgilerinizi güçlü şekilde kullanmanız sayesinde başarıyı yakalayacaksınız. Bazı kişiler hakkınızda karar verirken bocalıyor. Kendinizle ilgili daha net bir tavır içinde olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder