Filiz Özkol 17 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: İş yaşamınız canlanıyor. Hırslı ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizle işbirliği içinde çalışırken gücünüzü karşı tarafa hissettireceksiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösteriyor.

BOĞA: Fazla öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Bilinçaltınız epey yoğun. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Detaycı yönleriniz ortaya çıkıyor.

İKİZLER: İç sıkıntılarınızı yenmek için çaba sarf edeceksiniz. Bugün yoğun enerjinizi doğru alanlarda kullanmalısınız. Detaylar ve incelikler söz konusu. Güven duygusunun önemli olduğu alanlarda çalışmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kazançlarınızla ilgili yeni durumlar söz konusu. Gerekli atılımları yapmak için her türlü donanıma sahipsiniz. Karamsarlıklarınızdan kurtuluyorsunuz. Yolculuklara çıkmanız gündemde. Başarılı çalışmalar içindesiniz.

ASLAN: İnatçı ama yapıcı davranışlar içindesiniz. Hedeflerinize göre yaşayacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Beklediğiniz kazançları organizasyon çalışmalarından sağlayacaksınız. Dikkatinizi dağıtmamaya çalışın.

BAŞAK: Ani fikir değişikliklerine hazır olun. Çok başarılı ve performansınızın yüksek olduğu bir gün. İletişim konusunda epey hızlı davranarak gücünüzü daha iyi sergileyebileceksiniz. İş potansiyeliniz daha da artıyor.

TERAZİ: Planlı ve programlı davranmayı tercih ediyorsunuz. Beklediğiniz güveni karşınızdaki kişilerden görmek istiyorsunuz. Ortaklıklar konusunda iyimser yaklaşımlarınız ve yardıma hazır duygularınızla dikkat çekeceksiniz.

AKREP: Çekimser ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Ayrıntılar önem kazanıyor. İşbirliği yapacağınız kişileri seçerek kişisel başarınızı perçinleyecek kişileri tercih ediyorsunuz. Yeni yatırımlar gündemde.

YAY: Gerekli bağlantıları kurma konusunda başarılı olacağınız bir gün. Hırslarınız konusunda ısrarcı bir tutum izleyecek, amacınıza ulaşacaksınız. Yeni kişi ve olaylara kendilerini hazır hissediyorsunuz.

OĞLAK: Aceleci tavırlarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İdeallerden ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsunuz. Uzun süredir planladığınız işleri yaşama geçirmek için gerekli performansa sahipsiniz. Ziyaretler söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Karşılıklı düşünce alışverişi içinde olacağınız kişilerin detaycı yönleri ve planlı olmaları gerektiğine inanıyorsunuz. Disiplin duygularınız ön plana çıkacak fırsatlar söz konusu.

BALIK: Maddi hırslar ve girişimcilik ruhunuz ön plana çıkacak. Bilinçli ve atılımcı davranışlar içinde yeni iş denemelerine girebilirsiniz. Bazılarınız farklı bir yarışın içinde olacak ve rekabet duygusu ile hareket edeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder