Filiz Özkol 17 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Yeteneklerinizi kullanıp kendinizi ispat etmelisiniz. Bugün güçlü iş birliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de destek vermesini isteyebilir, kapris yapabilirsiniz.

BOĞA: Kazançlarınızda istediğiniz şartların oluşması çabalarınız sayesinde gerçekleşecek. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destek sizi tatmin etmeyebilir. Fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacak.

İKİZLER: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlüğü yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmak istiyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorabilir. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız. Hayal gücünüz mükemmel çalışıyor.

ASLAN: Çevrenizdekileri tarzınızla etkileyecek ve biraz baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken daha temkinli olmalısınız. Yaşantınız hareketlenecek.

BAŞAK: Tecrübelerinizi yaşama başarıyla geçireceksiniz. Bugün, sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumlu alıyor, çok zorlanıyorsunuz.

TERAZİ: Maddi konularda sezgilerinize güvenin. Çevrenizdekileri denetleme huyundan vazgeçmelisiniz. Bugün bazı fikirleri benimsemeyebilirsiniz. Bu dönem tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

AKREP: Partnerinizin sizinle aynı fikirde olması çabalarınızı daha verimli hale dönüştürebilir. Yakın iş arkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı seviyorsunuz.

YAY: Yakın çevrenizle ilgili değişim söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz.

OĞLAK: Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen durumlar sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettireceğini fark etmelisiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıyasınız. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyaçları olduğunu göreceksiniz.

BALIK: Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder