Filiz Özkol 17 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sizin için kolay olmasa da en azından kafanızda bir şablon oluşturana kadar düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bugün duygusal konularda uçarı davranmayın. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için denge kurarken zorlanacaksınız. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün hareketli olacaksınız. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’dan olumlu etki almaya devam ederken çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinden faydalanmanız mümkün. Kişisel zevklerinizin ön planda olacağı bir gün. İletişimde başarılı bir grafik çiziyorsunuz.

ASLAN: Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve enerjinizi doğru kullanmak. Başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Yanlış anlaşılmayın. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak konular gündemde.

BAŞAK: Olayları analitik açıdan değerlendirmek size puan kazandırmıyor. Kafanız sorunlarla meşgulken duygusal konularda eksiklikler yaşayacağınız bir gün. İfade ederken zorlanacaksınız.

TERAZİ: Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün kendi tarzınızı ortaya koymak için çalışacaksınız. Çok çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmayı öğrenmeniz gerekiyor.

AKREP: Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemiyorsunuz. Çevrenizin yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Ama bunu kimseye hissettirmeyin. İdealist yapınızdan fazla ödün vermeden başarınızı artırın.

YAY: Bugün, hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor ama duygusal değerlendirdiğiniz için hata yapabiliyorsunuz. Şüpheci yönlerinizin atağa kalktığı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyen derin düşüncelere sahipsiniz.

OĞLAK: Bugün hırslı yönlerinizin öne çıktığı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor ama siz susmayı tercih ediyorsunuz. İlişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Romantik duygular içindesiniz. Hislerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Fikirlerinizi istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

BALIK: Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olun. Yapacağınız en mantıklı şey, iç sesinizi dinleyerek doğruyu yakalamak. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder