Filiz Özkol 17 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yaptığınız işin karşılığını almak ve kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsanız egolarınızı ön plana çıkaracaksınız.

BOĞA: Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takıp aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Özellikle ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde, kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bağımsızlık isteğinizde biraz çılgınlık gizli ve ilişkinize yansıtıyorsunuz.

ASLAN: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz Araştırdığınız konuların size yarardan çok zararı olabilir. Zevklere aşırı düşkünlük sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir.

BAŞAK: Daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor, değerlendirin.

AKREP: Düşüncelerinizde genişleme söz konusu. Bugün, birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

YAY: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Savaşçı Mars burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitede olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş sizi bekliyor. Başarı size er geç gelecek.

OĞLAK: Yalnız kaldığınızda daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle ilişkinize farklı ve yeni renk veriyor.

Haberin Devamı

KOVA: İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirmekte kararsızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve şartlara uyum sağlıyorsunuz. Yaratıcılığınız ön plana çıkıyor.

BALIK: Duygularınızı sorgulayarak adımlarınızı sağlam atmaktan yanasınız. Özellikle araştırmalarınızı derinleştirerek şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilir ve özgürleşebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder