Filiz Özkol 18 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikirlerini kulak ardı etmeyin. Başkalarının düşünceleri ilgi alanlarınızda size anlamsız gelebilir. Aldırmayın gitsin.

BOĞA: Kıskançlıktan öte sahiplenici yapınız çevrenizde yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Aile büyüklerinden biri size maddi konularda destek olabilir.

İKİZLER: Bugün arkadaşlarınızla konuşurken hiç gereksiz şekilde sivri dilli olacaksınız. O kadar anlık ki geri dönüş için zaman bile yok. Bu yanınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmalısınız, bunu unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin farkındasınız. Bugün özellikle maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz. Hesaplarınızı ince bir şekilde yapmanız size belli bir disiplin getirecek. Kararlarınıza arkadaşlarınız da destek verecek.

ASLAN: Düşünceleriniz uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar için yoğunlaşacak. Bu da yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendirip amacınıza sabırla yaklaştıracak. Aksilikler ortaklık ilişkilerinize yansıyacak.

BAŞAK: Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceden verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Olumsuz olaylar çözümlenecek.

TERAZİ: İyi niyetli dostlarınızın size önereceği teklifleri hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddi konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Canınız bir hayli sıkkın.

AKREP: Aşk hayatınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz. Bugün değişik bir karizmaya sahipsiniz.

YAY: Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Beklediğiniz teklife sıcak bakacak, etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız.

OĞLAK: Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Sadece riskleri unutmamalısınız. Sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Seyahatleriniz gündemde.

Haberin Devamı

KOVA: İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız her şey daha iyi olacak. Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkilerden destek alacaksınız.

BALIK: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat gidişat sizin davranış biçiminizi olumsuz etkileyebiliyor. Kariyeriniz önem kazanmaya başlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder