Filiz Özkol 18 Eylül 2019 Günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Eylül 2019 Günlük burç yorumları

KOÇ: Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve çalışırken sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Ama fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle konuşurken gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.

BOĞA: Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı karar alıyorsunuz. Enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor, güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünün.

İKİZLER: Kendinize özgün davranışları sergilerken hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımızın farklı algılanması sizi üzebilir. İlişkinizde fikir birliğinin önemli olduğunu biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Paylaşımın her zaman önemli olduğunu biliyorsunuz.

ASLAN: Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz olumlu etkilenecek.

BAŞAK: Çevre ilişkilerini en iyi kullananlardan biri olarak sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duygularınızla olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

TERAZİ: Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız ilişkinizi renkli tutmak için size yardım ediyor.

AKREP: Bugün karışık düşünceler içindesiniz ve sabit olmak konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işlerde daha sıkı çalışmalısınız.

YAY: Bugün maddi konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya birlikte çalışacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın.

OĞLAK: Duygusal geriliminiz çok fazla. İlişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğunda kendinizi kıskaçta kalmış hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıradışı yaşamak istiyorsunuz. Böyle olunca herkes arkanızdan konuşuyor.

BALIK: Olayları abartmadan önce iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmayın. Biraz daha tedbirli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder