Filiz Özkol 18 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle birleştirmelisiniz. Koşullar sizden yana.

BOĞA: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor kesin çözümler elde ediyorsunuz.

İKİZLER: Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Çalışmalar olumlu ilerliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Kaliteyi sağlayabileceksiniz.

ASLAN: Bugün ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

BAŞAK: Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Hayallerinize yaklaşacağınız bir gün.

TERAZİ: Duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan her şeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Dostlarınızın iyi niyetle söylediği sözlerden farklı anlamlar çıkarmanıza gerek yok.

AKREP: Gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel düşünen kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız.

YAY: Kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınız daima açık.

OĞLAK: Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün her ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Aldığınız her sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir. Tekliflere karşı temkinli olun.

BALIK: Takıntılı değilsiniz. Fakat bugün çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan olumsuz etkileniyor, çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder