Filiz Özkol 18 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: İş konusunda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle birlikte olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

İKİZLER: Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımlarına gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızdaki ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da daha sonra dostlarınız hak verecekler.

ASLAN: Özgürlüğünüzü kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar yaptığınızda son derece huzursuz oluyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

BAŞAK: Bazı olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteğinin almanın rahatlığını yaşıyorsunuz. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz.

TERAZİ: İşinizde yükselme, kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacak, emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepki göstermemelisiniz.

AKREP: Yanlış anlaşılma korkusu yaşamanız kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecek. İlişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları gözden geçirmelisiniz.

YAY: Siz aşka her zaman çok önem veren birisiniz. Her zamankinden çok daha fazla aşkın yoğunluğunu hissedeceksiniz. Partiden partiye koşarken katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

OĞLAK: Size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

BALIK: Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermezseniz ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder