Filiz Özkol 18 Mart 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mart 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Özgürlüğünüzü maddi güven ortamından alacağınız destekle sağlam hale getireceksiniz. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraber olacaksınız. Alınganlığınız artacak.

BOĞA: Sanatsal ortamlarda doğan aşklar önemli. İş hayatınızda ani aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız daha ön planda olacak. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

İKİZLER: Entelektüel kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. Gireceğiniz bazı ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi birleştireceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

ASLAN: Karşı cinse kayıtsız kalamayacaksınız. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK: Bazılarınız kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma içine girecekler ve karlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevre faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

TERAZİ: Olaylar karşısında gösterilen tavır ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenle iş çevrenizde kararsız ortalıkta dolaşanları eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

AKREP: Gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşacak karşıt düşünce sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

YAY: Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

OĞLAK: Bu dönem bazı aşklar yarım kalacak. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalın.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın sıkılmasına neden olacak.

BALIK: Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi düşünceler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder