Filiz Özkol 18 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kafanızda binbir çeşit düşünce var değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla yararı yok. Yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden aklınız geçmişinize takıldığında içinizde bir burukluk başlıyor.

BOĞA: Dış görünüşünüze yansımamasına rağmen, duygusal takıntılarınızda inatçısınız ve vazgeçmiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.

İKİZLER: Rutin günlerinizden biri olmasına rağmen, Ay’ın konumu birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıkları olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına hazırlıklı olun. Bazıları iyi niyetinizi farklı algılayabilir. Katılacağınız toplantılarda çapkınların ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görüyorsunuz.

ASLAN: Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Bugün bazı önemli randevuları düşünerek gün içinde planlamanızı doğru şekilde yapmalısınız.

BAŞAK: Duygusallığınız tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce empati yaparsanız onun isteklerini keşfedebilirsiniz.

TERAZİ: Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Bu yüzden, olayları akışına bırakmalısınız.

AKREP: Çevrenizdeki kişilerden kuşku duymanız için neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla büyütüyorsunuz. İletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

YAY: İçinizden taşan bir enerji topu olmasına rağmen yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak tarzınız değil. Ama yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz.

OĞLAK: Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen çevre koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Ona karşı kıskanç ve şüphecisiniz.

BALIK: Dostlarınızla birçok ortak aktivitede bulunacaksınız. Olumsuzluk duygular içinde hareket edip bazı işlerinizin yarım kalmasına neden oluyorsunuz. Bugün aşk gezegeni Venüs’ten pozitif etkiler alıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder