Filiz Özkol 18 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün çevreyle çatışmaktan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

BOĞA: Değişim gezegeni Uranüs sayesinde bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için önemli. Gerekli kişileri bir araya getirecek ve çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Yetenek ve yaratıcılığınızı riskleri göze alıp ortaya çıkaracaksınız. Çevre faktörlerin lehinize olması motivasyon açısından sizi güçlendiriyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

ASLAN: Birçok romantik fırsat önünüze gelecek. Yakın ilişkilerinize daha uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraları gündeme getirirken, başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ: İçinizdeki enerjiyi paylaşmakta acele etmeyin. Disipline eden Satürn ve savaşçı Mars’ın olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

AKREP: Gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. İşleri yaşama geçirmekte acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

YAY: Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınızı ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi olumlu etkilerken geleneksel kişileri yargılamayı bırakmalısınız.

OĞLAK: İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Aile ve yuva gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Bolluk gezegeni Jüpiter, iletişimde beklediğiniz başarı için her türlü potansiyeli size sunuyor.

Haberin Devamı

KOVA: Fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Ayrıca gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder