Filiz Özkol 18 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Düşünceleriniz çok farklı olduğu için yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi kolay ifade etmelisiniz.

BOĞA: Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız anlaşmalara özen gösterin. Özel durumlar söz konusu. Mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan birisiniz. Şansınıza güvenmelisiniz.

İKİZLER: Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken partnerinizin fikirlerini almalısınız. Sağlığınızla ilgili dikkatli davranın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kariyerinizle ilgili gelişmeler maddi durumunuza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Yöneticinizin desteğini göreceksiniz. Gün içinde romantik olacaksınız. Yolculuklar gündeme gelebilir.

ASLAN: Ay burcunuzda. Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizdeki olaylara fazla kafanızı taktığınız için gizemli biri olarak algılanıyorsunuz. Olayları çok yönlü düşünmelisiniz.

BAŞAK: Enerjiniz yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için paylaşıma açık bir gün.

TERAZİ: Sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrolü elde tutun. Bugün huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bu da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

AKREP: Araştırmacı bir ruhla hareket ederek çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı vurgulayacak ve etrafınızdaki olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Uyku düzenini ihmal etmeyin.

YAY: Eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya daha mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle artan bir ilişki içindesiniz.

OĞLAK: Yapacağınız iş görüşmeleri eksik yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışan imkanlarınızı artırmanın yollarını arıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Ayak bileğinize dikkat.

Haberin Devamı

KOVA: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı şekilde yönlendirebilir. Ona duygusal sürprizler yapabilirsiniz.

BALIK: Bugün sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, öncülüğünüzü yaptığınız aktiviteler başlatacaksınız. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder