Filiz Özkol 18 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün dengeli davranmalısınız. Kazançlarınızı artırma konusunda başarı kazanmak için çabalamalısınız. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz. Karamsar olmayın.

BOĞA: Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda sosyal hayatınız güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size çok iyi gelecek. Eğlenmek sizi rahatlatacak.

İKİZLER: Maddi konularda istediğiniz sonuçları elde etmeniz zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin net tavırlarından etkileneceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşüncelerle olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

ASLAN: İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranışlarından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

BAŞAK: Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Başarıyı çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

TERAZİ: Gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale ediyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Başarılar sizden yana unutmayın.

AKREP: İkili ilişkilerinizde çılgın bir gün. Sosyal işlere ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

YAY: Değişik alanlardaki çalışmaların ilgi görmesi motivasyonunuzu artırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün epey hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

OĞLAK: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsızsınız. Farklı olmayı sevdiğiniz halde bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Doğal yapınız ve konuşmalarınızla herkesi hayran bırakıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir. Davranış şekliniz aile içinde bazı yanlış anlamalara neden olabilir, daha özenli olun.

BALIK: Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesur davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok güçlü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder