Filiz Özkol 18 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Olaylar karşısında izlenmesi gereken yol da biraz aceleci davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük bir şekilde denetlemelisiniz.

BOĞA: İğneleyici sözlerinizle partnerinizde ve çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz.

İKİZLER: Bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Özgür ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizi dengeleme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

ASLAN: Bugün yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi.

BAŞAK: Çelişkilerinizi kendi çabanızla yenmeyi öğreneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğrendiniz. Arkadaşlıklarınızın hayatınızdaki yerini değerlendireceksiniz. Aşk yaşamınızda bazı konular sorun haline gelebilir.

TERAZİ: Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize karşı hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz.

AKREP: Duygularınızı gizlemeyi çok iyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir.

YAY: Kendinizi mutsuz hissettiğinizde bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek motivasyon gücünüzü artırmalısınız. Geçmişte yaşadığınız bir olayın detayları bu dönemde görebilir.

OĞLAK: Hayallerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönem.

Haberin Devamı

KOVA: Hayallerinizi askıya almanız gerekebilir. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Ama bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak.

BALIK: Dış dünyadan koparak kendinizi toplayacaksınız. İlişkide duygusallıktan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle her zaman mesafeyi koruyorsunuz. Bu sizin kendinizi daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder