Filiz Özkol 19 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve derin düşündüğünüzde daha iyi olduğunuzu göreceksiniz. Bugün kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız çevre koşullarından kaynaklanıyor.

BOĞA: Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Yeni konular icat etmek yerine uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı ele almanız gerekiyor.

İKİZLER: Bugün, duygularınız yoğun. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Partnerinizle ilişkiniz farklı duygular içinde gelişiyor. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun istekleri sizin tarzının dışında olduğu için daha büyük hayal kırıklığı olabilir.

ASLAN: Çevre koşullarını yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuzda sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BAŞAK: Paranın esiri değilsiniz. Bugün daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gündesiniz. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak.

TERAZİ: Kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz ama bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçin. Yorulmaktan ve çalışmaktan korkmamanız sizi farklı yapıyor.

AKREP: Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için yeni bir düzenlemeye ihtiyacınız var. Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket etmekten hoşlanmıyorsunuz.

YAY: Orijinal fikirlerinizi çevrenin desteğiyle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacaksınız.

OĞLAK: Bugün iyi bir planlama yaparsanız zihinsel dağınıklık yaşamazsınız. Kendinizi yenilemek istiyorsanız eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar etmemeye çalışmalısınız. Farklı yönlerinizi hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız.

BALIK: Maddi hırslarınız önde olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için değişik konuları kombine edebileceksiniz. Bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız planlarınızda net olmak zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder